Mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate

Panificație și pizza

 Mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate.

Ingrediente mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate

pentru 15 mini- pizza

Mod de preparare mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate

Se incalzeste cuptorul la 220*C. Se ia aluatul de pizza de pe hartie, se presara faina la partea de sus dupa care se ruleaza. 

Rola astfel obtinuta se taie in 12 – 15 bucatele. Bucatele obtinute se  se introduc intr-o forma rotunda. Peste aluat se pune sos de tomate dupa care se aranjeaza deasupra cascaval, masline, rosii uscate  si anghinare sau alte ingrediente dupa preferinte.

Se condimenteaza cu sare si piper, crema de ardei iute ( daca se doreste sa fie mai picanta) si putin ulei de masline , se introduce in cuptor circa 12 minute pana cand cascavalul se topeste , marginile devin crocante si aluatul capata o culoare maro aurie.

Detalii, timp de preparare:

  • 20 minute timp de coacere: 15 min preparat cald se prepara repede

 

La rețeta mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate am folosit

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs
Sos de tomate cu usturoi prajit

Sos de tomate cu usturoi prajit

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

vezi produs
Anghinare bio în ulei de măsline

Anghinare bio în ulei de măsline

vezi produs
Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs