Pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola

Panificație și pizza

 Pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola

rețetă bio publicată la 13.08.2021

Rețetă panificație și pizza pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola.

Ingrediente pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola

pentru 2 blaturi mari sau 4 blaturi mai mici

Pentru partea de de umplutura :

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute
  • timp de coacere: 40 minute
  • produs vegan, fara lactoza si fara gluten

Mod de preparare pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola

Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se ia o tigaie , se unge cu ulei de masline si se introduce in cuptor. Se amesteca faina de naut, cu sare, ulei de masline, apa, chimenul si rosmarinul si se lasa stea 1/2 ore.
Se pune pe o foaie de copt crenguta de rosmarin, ciupercile si ardeiul , se stropesc cu putin ulei de masline dupa care se introduc in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scot legumele din cuptor , se scoate si tigaia incinsa in care se aseaza 1/2 aluat si se introduce pentru 15 minute in cuptor. Se unge blatul se aseaza ciuperci, capere, rucola, rosile uscate, ardei si se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste calda.

La rețeta pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola am folosit

Faina de naut fara gluten

Faina de naut fara gluten

vezi produs
Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs
Chimen seminte ecologice

Chimen seminte ecologice

vezi produs
Rozmarin tocat

Rozmarin tocat

vezi produs
Pesto Rosso Bio vegan

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs
Masline Bio Kalamata violet cu sâmburi în ulei de măsline extravirgin

Masline Bio Kalamata violet cu sâmburi în ulei de măsline extravirgin

vezi produs
Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

vezi produs
Capere in saramura

Capere in saramura

vezi produs