Salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita

Salate

Ingrediente:

pentru 4 portii

Timp de preparare: 15 min

Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele

Se spala spanacul bio, se usuca, se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie. Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.

Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline bio, otet, sare si piper. Salata  se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs

Ulei bio de măsline Finca la Torre extravirgin demeter

vezi produs

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs