Salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita

Salate

 Salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă salate salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita.

Ingrediente salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita

pentru 4 portii

Mod de preparare salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita

Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele

Se spala spanacul bio, se usuca, se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie. Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.

Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline bio, otet, sare si piper. Salata  se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite.

Timp de preparare: 15 min

La rețeta salata bio de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite si branza mucegaita am folosit

Otet Balsamic Di Modena Bio

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs