Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel

Supa

 Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel.

Ingrediente supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel

Mod de preparare supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel

Se incalzeste cuptorul la 220 gr C. Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.

Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar, se lasa la caramelizat 20 si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.

Timp de coacere: 7 minute

La rețeta supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel am folosit

Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs