Supa de linte bio

Supa

 Supa de linte bio

rețetă bio publicată la 30.03.2021

Rețetă supa supa de linte bio.

Ingrediente supa de linte bio

pentru 2 persoane

Mod de preparare supa de linte bio

Curatati si filetati portocala: taiati fileurile intre partitii, colectand sucul. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. 
Puneti lintea intr-o strecuratoare si clatiti bine. Curatati si tocati marunt hasmaua, apoi sotati cubuletele de hasma in ulei fierbinte pana devin translucide, adaugati curry si mai sotati inca o data scurt, dupa care se adauga sucul de morcovi. Intr-o oala putin deschisa se adauga lintea, morcovii taiati cubulete si mixul pentru supa. Lasati la fiert aproximativ 20 minute, pana cand se fierb lintea si morcovii.

Se adauga fileurile de portocala si sucul de portocala. Puteti sa mai adaugati putina apa. Condimentati supa cu piper si sare de mare. Se serveste in farfurii ornamentate cu inele de ceapa de primavara.

Detalii

  • timp de pregatire: 40 minute
  • vegana
  • aliment cald
  • rapid de facut

La rețeta supa de linte bio am folosit

Linte rosie boabe

Linte rosie boabe

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Pudra de curry clasic

Pudra de curry clasic

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs