Rețetă supa supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto.
pentru 4 persoane
Pentru Pesto:
Pentru decor:
Mod de preparare Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto:
Pentru supa bio:
Se curata ceapa bio de coaja si se taie in bucati aproximativ egale. Se incing 2 lingurite de ulei de masline ecologic intr-o oala si se caleste ceapa 3 min. Toate celelalte ingrediente bio pentru supa se introduc in oala, se pune capacul si se fierb aprox. 35Min. Dupa ce au fiert, cu ajutorul unui mixer se aduc sub forma de pireu in care se adauga apa, lapte de cocos si sare , dupa gust.
Pentru Pesto:
Se spala menta proaspata, se introduce intr-un vas si se zdrobeste cu ajutorul unui mixer, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
Se pune supa bio intr-o farfurie adanca si se orneaza cu pesto, feliute de chilii, cateva picaturi de ulei de nuca, frunze de menta si chipsuri de cocos.
Sugestie: pentru o fierbere mai rapida, mazarea se introduce in apa rece cu aproximativ 1 ora inainte de inceperea gatitului
Timp de preparare: 40 min