Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto

Supa

 Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto.

Ingrediente supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto

pentru 4 persoane

Pentru Pesto:

Pentru decor:

 

Mod de preparare supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto

Mod de preparare Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto:

Pentru supa bio:
Se curata ceapa bio de coaja si se taie in bucati aproximativ egale. Se incing 2 lingurite de ulei de masline  ecologic intr-o oala si se caleste ceapa 3 min. Toate celelalte ingrediente bio pentru supa se introduc in oala, se pune capacul si se fierb aprox. 35Min. Dupa ce au fiert, cu ajutorul unui mixer se aduc sub forma de pireu in care se adauga apa, lapte de cocos si sare , dupa gust.

Pentru Pesto:
Se spala menta proaspata, se introduce intr-un vas si se zdrobeste cu ajutorul unui mixer, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust

Se pune supa bio intr-o farfurie adanca si se orneaza cu pesto, feliute de chilii, cateva picaturi de ulei de nuca, frunze de menta si chipsuri de cocos.

Sugestie: pentru o fierbere mai rapida, mazarea se introduce in apa rece cu aproximativ 1 ora inainte de inceperea gatitului

Timp de preparare: 40 min

La rețeta supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Mazare verde bio jumătăţi cojite

Mazare verde bio jumătăţi cojite

vezi produs
Lapte de cocos bio

Lapte de cocos bio

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Nuca de cocos chipsuri

Nuca de cocos chipsuri

vezi produs