Supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil Suedez

Supa

 Supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil Suedez

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil suedez.

Ingrediente supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil suedez

pentru 2 persoane

Mod de preparare supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil suedez

Se lasa mazarea la inmuiat peste noapte. Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece.

Ghimbirul, usturoiul si chimenul se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert, la foc mediu timp de 20-25 min cu capacul pus.

Se scot foile de dafin, se zrobeste mazarea si dupa necesitate se adauga supa. La final se adauga suc de lamaie sare, piper si patrunjel.

Se serveste cu paine prajita.

Timp de preparare: 30 min

Mazare inmuiata: peste noapte

La rețeta supa crema de mazare galbena bio cu ghimbir in stil suedez am folosit

Chimen macinat

Chimen macinat

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Frunze de dafin bio

Frunze de dafin bio

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs