Supă cremă de dovleac bio

Supa

 Supă cremă de dovleac bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă cremă de dovleac bio.

Ingrediente supă cremă de dovleac bio

Mod de preparare supă cremă de dovleac bio

Se încinge untul într-o cratiţă şi se călesc cubuleţele de ceapa. Se taie dovleacul felii, se scot cu o lingură seminţele, se decojeşte, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapa. Se mai pun 300 ml de apă şi se pune la fiert.

Apoi se dizolvă cubul de supă Delikatess. Se condimentează cu cimbru, nucşoară, sare şi piper şi se fierbe aproximativ 15 minute. Se spală ardeiul iute, se scot seminţele, se taie în bucăţi mici, se adaugă în supă si se fierbe aprox. 2 minute. Supa se mixează într-un blender până devine piure.

Se amestecă sucul de lămâie si 3 linguri de smântână. Smântâna rămasă se bate. Supa se serveşte decorată cu frişcă bătută şi cu seminţele de dovleac.

La rețeta supă cremă de dovleac bio am folosit

Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs
Seminţe de dovleac decojite prăjite

Seminţe de dovleac decojite prăjite

vezi produs