Rețetă aperitive bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate.
Tăiați vinetele bio pe lung în felii, condimentați și apoi prăjiți pe ambele părți timp de aproximativ 4 minute în tigaia pentru grătar. Se spală și se înjumătățesc roșiile, se curăță ceapa și se taie cubulețe mici. Amestecați cubuletele de ceapă bio, oțetul balsamic alb ecologic, răspândit, uleiul de măsline și zahărul înghețat și condimentati cu sare și piper. Amestecați roșiile și dressing-ul și deasupra asezati menta tocată fin. Aranjați feliile de vinete pe o farfurie, deasupra cu salată de roșii, puneți deasupra cremă de brânză și decorați cu ceapa de primăvară, menta tocată fin și busuiocul.
Ideal ca antipasta, fel principal, ca platou pentru grătar sau ca o mică gustare mediteraneană.
Pentru: 2 persoane
Timp de preparare: aprox. 20 minute