Bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

Aperitive

 Bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

rețetă bio publicată la 07.02.2024

Rețetă aperitive bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate.

Ingrediente bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

Mod de preparare bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

Tăiați vinetele bio pe lung în felii, condimentați și apoi prăjiți pe ambele părți timp de aproximativ 4 minute în tigaia pentru grătar. Se spală și se înjumătățesc roșiile, se curăță ceapa și se taie cubulețe mici. Amestecați cubuletele de ceapă bio, oțetul balsamic alb ecologic, răspândit, uleiul de măsline și zahărul înghețat și condimentati cu sare și piper. Amestecați roșiile și dressing-ul și deasupra asezati menta tocată fin. Aranjați feliile de vinete pe o farfurie, deasupra cu salată de roșii, puneți deasupra cremă de brânză și decorați cu ceapa de primăvară, menta tocată fin și busuiocul.

Ideal ca antipasta, fel principal, ca platou pentru grătar sau ca o mică gustare mediteraneană.

Pentru: 2 persoane
Timp de preparare: aprox. 20 minute

La rețeta bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate am folosit

Otet balsamic Di Modena special

Otet balsamic Di Modena special

vezi produs
Zahar bio pudra

Zahar bio pudra

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Pate bio vegetal cu rosii uscate fara gluten

Pate bio vegetal cu rosii uscate fara gluten

vezi produs
Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Crema tartinabila vegetala Basitom  cu busuioc si tomate

Crema tartinabila vegetala Basitom cu busuioc si tomate

vezi produs