Negrese cu mousse de ciocolata alba

Dulciuri

Ingrediente:

pentru o tavă:

Pentru aluat:

Pentru mousse-ul de ciocolată:

Preparare:

Tava se tapetează cu hârtie pergament. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Ouăle se bat spumă împreună cu zahărul şi se adaugă treptat făina şi sarea. Se adaugă cu grijă compoziţia de ciocolata răcită şi nucile. Se întinde aluatul pe tava de copt şi se coace aproximativ 15 minute, până când partea de sus este uşor crocantă. Pentru mousse-ul din ciocolată albă se topeşte frişca împreună cu bucăţelele de ciocolata albă. Mousse-ul se lasă la răcit, iar după 1 oră se amestecă cu blenderul de mână până obţinem o cremă. Negresele răcite se servesc cu mousse de ciocolată albă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Negrese cu mousse de ciocolata alba de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

vezi produs

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs