Rețetă dulciuri cornulete bio cu nuga.
Untul moale se frământă bine cu nuga. Se adaugă oul, zahărul bio vanilat şi sarea şi totul se amestecă bine. Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă treptat în compoziţia din nuga, până obţinem un aluat neted. Se lasă 3 - 4 ore în frigider.
Încingeţi cuptorul la 190°C (cuptor cu circulaţie de aer 170°C). Rulaţi aluatul până obţineţi o rola lungă şi subţire şi tăiaţi-l apoi în bucăţi mici. Formaţi cornuleţe mici din el, aşezaţi-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coaceţi-le între 12 - 15 minute până devin maronii. Se lasă la răcit. Topiţi ciocolata pe baie de aburi şi scufundaţi vârfurile cornuleţelor în glazură. Lăsaţi-le apoi să se usuce bine.