Placinta cu prune bio cu branza de vaci

Dulciuri

Ingrediente:

Preparare:

Se scurge brânza de vaci. Se amestecă apoi cu lapte, ulei, zahăr brun, zahăr vanilat şi sare. Jumătate din cantitatea de făină se amestecată cu praful de copt şi se adaugă lingură cu lingură în aluat. Restul de făină se frământă în aluat. Încingeţi cuptorul la 200-250°C. Aluatul se întinde pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Prunele înjumătăţite şi fără sâmburi se distribuie uniform deasupra aluatului. Beţigaşele de migdale se presară deasupra prunelor, iar prăjitura se coace 20-25 de minute.

Timpul de coacere: 20-25 de minute la 200-225 °C

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Placinta cu prune bio cu branza de vaci de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Ulei bio de floarea soarelui virgin 1l

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs