Tort de alune bio

Dulciuri

 Tort de alune bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri tort de alune bio.

Ingrediente tort de alune bio

Mod de preparare tort de alune bio

Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o lămâie.
Se separă ouăle, iar gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Apoi adăugăm cu atenţie amestecul de nuci.
Adăugăm un praf de sare în albuşuri, iar apoi le batem spumă şi le punem în compoziţia cu alune.  
Tapetăm fundul unei tăvi Springform (26 cm) cu hârtie de copt, turnăm compoziţia în tigaia Springform şi netezim suprafaţa.
Încingeţi cuptorul la 175°C, iar apoi coaceţi tortul 45 de minute.
Tortul răcit se presară cu zahăr pudră.

Timp de preparare: 15 min

La rețeta tort de alune bio am folosit

Alune de pădure bio demeter

Alune de pădure bio demeter

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Alune de pădure bio demeter Sare de atlantic fina