Rețetă dulciuri fulgi de zăpadă cu migdale bio.
2 porţii
Aproximativ 90 de bucăţi
Pentru aluat:
În plus:
Se cerne făina bio, se amestecă cu praful de copt şi se adaugă restul de ingrediente. Toate ingredientele se amestecă mai întâi cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat omogen.
Se lasă aproximativ 30 minute la frigider. Încingeţi cuptorul la 180°C (cuptor cu circulaţie de aer 160°C). Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină, decupaţi cu o formă specială fulgii de zăpadă şi aşezaţi-i apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Batem gălbenuşul de ou cu lapte, ungem prăjiturelele cu această compoziţie şi le lăsăm aproximativ 8 minute în cuptor, până devin maronii.