Fursecuri Samba

Dulciuri

 Fursecuri Samba

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri fursecuri samba.

Ingrediente fursecuri samba

Pentru aluat:

Mod de preparare fursecuri samba

Toate ingredientele pentru aluat se amestecă repede cu un mixer cu palete sau cu mâna, apoi se lasă cel puţin 3 ore la rece.
Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi formele dorite.  
Fursecurile se dau imediat în cuptorul preîncălzit la 180°C şi se coc aproximativ 10 minute. Se lasă se răcească bine şi se lipesc cu partea de jos de un alt fursec.
Se topeşte nişte ciocolată albă şi se decorează fursecurile după cum doriţi. 

Eventual, mai presăraţi nucă de cocos rasă peste ciocolată albă.

La rețeta fursecuri samba am folosit

Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Pudra de cacao bio slab degresata

Pudra de cacao bio slab degresata

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Cremă Samba alune si ciocolata

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs
Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs