Fursecuri cu nuci braziliene (Paranuss)

Dulciuri

 Fursecuri cu nuci braziliene (Paranuss)

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri fursecuri cu nuci braziliene (paranuss).

Ingrediente fursecuri cu nuci braziliene (paranuss)

Mod de preparare fursecuri cu nuci braziliene (paranuss)

Margarina bio se bate împreună cu zahărul până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă oul şi zahărul vanilat. Se amestecă făina cu praful de copt şi cu sare şi se amestecă. Nucile braziliene se toacă în bucăţele, se amestecă în aluat şi totul se lasă aproximativ 1 oră la rece. Din această compoziţie formăm role de 1,5 - 2 cm grosime şi le punem din nou la rece.

Cu un cuţit ascuţit tăiam felii de aprox. 1 cm grosime şi le aşezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Fursecurile se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10 minute până se rumenesc.

La rețeta fursecuri cu nuci braziliene (paranuss) am folosit

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

vezi produs