Ardei umpluti cu orez salbatic ecologic

Fel principal

 Ardei umpluti cu orez salbatic ecologic

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal ardei umpluti cu orez salbatic ecologic.

Ingrediente ardei umpluti cu orez salbatic ecologic

2 porţii

Mod de preparare ardei umpluti cu orez salbatic ecologic

 

Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează.

Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii.

Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic şi oregano. Se amestecă bucăţile de roşii scurse. Amestecul de orez se umple în ardei şi se pune capacul ardeiului.

Se toarnă ulei într-o tigaie, se aşează ardeiul umplut şi se căleşte scurt. La sucul de roşii se adaugă puţină apă şi se amestecă cu pasta de tomate. Ardeii se gătesc 20 de minute într-o cratiţă acoperită. Se presară cu brânză pentru paste înainte de servire.

Sfat: Dacă mai rămâne umplutură, aceasta poate fi preparată cu puţin ulei şi oţet ca o salată delicioasă.

  • Timp de preparare: 35 minute
  • Timp de preparare: aprox. 15 minute
  • Timp de fierbere: aprox. 20 minute

La rețeta ardei umpluti cu orez salbatic ecologic am folosit

Orez amestec bio

Orez amestec bio

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Otet Balsamic Di Modena Bio

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs
Roşii bio uscate felii project

Roşii bio uscate felii project

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Pastă de tomate bio 22%, în tub

Pastă de tomate bio 22%, în tub

vezi produs