Ardei umpluti cu orez salbatic ecologic

Fel principal

Ingrediente:

2 porţii

Timp de preparare: 35 min

Timp de preparare: aprox. 15 minute

Timp de fierbere: aprox. 20 minute

Preparare:

Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează.

Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii.

Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic şi oregano. Se amestecă bucăţile de roşii scurse. Amestecul de orez se umple în ardei şi se pune capacul ardeiului.

Se toarnă ulei într-o tigaie, se aşează ardeiul umplut şi se căleşte scurt. La sucul de roşii se adaugă puţină apă şi se amestecă cu pasta de tomate. Ardeii se gătesc 20 de minute într-o cratiţă acoperită. Se presară cu brânză pentru paste înainte de servire.

Sfat: Dacă mai rămâne umplutură, aceasta poate fi preparată cu puţin ulei şi oţet ca o salată delicioasă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Ardei umpluti cu orez salbatic ecologic de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Orez amestec bio

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Frunze de oregano tocate

vezi produs

Naut bio la doza

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs

Sare de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs

Roşii bio uscate felii project

vezi produs

Pastă de tomate bio 22%, în tub

vezi produs