Dovlecei cu umplutura de nuci si orez

Fel principal

 Dovlecei cu umplutura de nuci si orez

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal dovlecei cu umplutura de nuci si orez.

Ingrediente dovlecei cu umplutura de nuci si orez

4 porţii

Mod de preparare dovlecei cu umplutura de nuci si orez

 

Se curăţă ceapa bio şi se căleşte în ulei. Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapă. Se amestecă orezul. Gemul de migdale şi se amestecă cu supa limpede şi se adaugă în compoziţie. Se toacă ierburile şi se păstrează o lingură de ierburi pentru sos. Ierburile rămase se adaugă în orez pentru a condimenta compoziţia. Se taie dovleceii pe lungime în jumătate şi se scobesc cu o linguriţă. Se umplu cu orez.

Pasta de roşii bio se dă la tigaie împreună cu miezul de dovlecel tocat şi cu ierburile rămase. Dovlecii umpluţi se pun în tigaie, se presară cu brânză feta tocată, se acoperă şi se fierb aproximativ 20 de minute la foc mic. Se serveşte cu salată proaspătă.

Timp de preparare: 40 min

La rețeta dovlecei cu umplutura de nuci si orez am folosit

Sos vegan Toskana

Sos vegan Toskana

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Orez alb cu bob lung Demeter

Orez alb cu bob lung Demeter

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs