Rețetă fel principal tigaie cu orez si legume bio.
pentru 4 persoane
Gatiti orezul basmati bio conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se încalzeste uleiul de susan in tigaia Wok, si se calesc putin usturoiul, varza alba si morcovul. Se adauga ceapa, ghimbirul si lintea rosie, apoi caliti totul inca 2 minute. Adaugati apoi ardeiul rosu, dovlecelul si orezul si amestecati de mai multe ori. Adaugati cubuletele de legume, naut sau fasole Kydney.
Pentru cele 7 arome diferite, amestecati in urmatoarele ingrediente:
1. Ginger Curry:
Taiati betigase de ghimbir in bucati si condimentati cu curry
2. Exotic-fructat:
Se amesteca bucati de caju Rapunzel cu cuburi de mango sau colturi de ananas si condimentati dupa gust de exemplu cu piper, macis, turmeric, boia de ardei
3. Asiatic:
Se amesteca in 2 linguri Rapunzel Tahin si 1 lingura de sos de soia, se condimenteaza cu 1 lingura de praf de coriandru si se decoreaza cu frunze proaspete de coriandru.
4. Indian-fruct:
Adăugați 2 linguri de betigase de migdale Rapunzel si merisoare Rapunzel si condimentati cu Garam Masala.
5. Curry- nuca de cocos:
Se amestecă laptele de nuca de cocos Rapunzel, se rafineaza cu putin chili, frunze de lamaie si curry.
6. Mediterana:
Se taie ciupercile in felii si rosiile in cuburi si se amesteca. Adaugati 2 linguri de fistic Rapunzel si se servește cu un amestec de condimente mediteraneene (de exemplu, oregano, rozmarin, cimbru, busuioc)
7. Franceza:
Se toaca nuca Rapunzel, se taie in jumatate prunele Rapunzel. Se amesteca putina smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante Rapunzel.
Detalii: timp de preparare: 30 minute