Orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac

Fel principal

 Orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac.

Ingrediente orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac

4 porţii

Mod de preparare orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac

Orezul bio se prepară conform indicaţiilor de pe pachet. Frunzele de coriandru se taie mărunt şi se amestecă uşor cu orezul fiert. Haşmele se taie în cubuleţe fine. Se toacă ghimbirul, se curăţă dovleacul, iar miezul de dovleac se taie în cubuleţe de 1 cm. Prazul se taie inele, iar ardeiul fâşii scurte. Se încinge uleiul, se prăjesc ceapa şi ghimbirul până se înmoaie. Se adaugă dovleacul, prazul şi ardeiul şi se călesc uşor. Se amestecă sosul de soia şi curcuma, se toarnă apă peste şi se fierb aproximativ 10 minute.

Legumele se amestecă cu orezul şi se condimentează cu sare şi piper.

La rețeta orez bio cu coriandru ai legume cu dovleac am folosit

Orez Bio  alb cu bob lung ascuţit

Orez Bio alb cu bob lung ascuţit

vezi produs
Orez natur cu bob lung ascuţit

Orez natur cu bob lung ascuţit

vezi produs
Curcuma macinata

Curcuma macinata

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs