Linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate

Fel principal

 Linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate.

Ingrediente linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate

2 porţii

Mod de preparare linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate

Se curăţă partea de jos a sparanghelului, se taie în bucăţi şi se fierbe împreună cu pastele în apă sărată. Se scurge. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se căleşte3 min. în ulei de măsline. Se adaugă gem de migdale şi apă până devine cremos. Adăugaţi sparanghelul şi condimentaţi cu sare şi piper. Se amestecă cu paste şi se decorează cu roşii uscate tăiate mărunt.

Timp de preparare: 10 min

La rețeta linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate am folosit

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Rosii bio uscate jumatati

Rosii bio uscate jumatati

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs