Rețetă fel principal legume colorate la tigaie cu sos de arahide.
4 porţii
Pentru sosul de migdale:
Ca garnitura: aprox. 250g orez basmati natur sau alb de la RAPUNZEL
Se curăţă şi se spală legumele. Ceapa verde, ciupercile, ţelina bio, ardeiul şi morcovii curăţaţi se taie în felii foarte subţiri. Se rup capetele păstăilor de mazăre, iar broccoli se împarte în bucheţele mici.
Se unge wok-ul sau o tigaie înaltă cu unsoare de prăjit Palmo de la RAPUNZEL şi se încinge. Se călesc legumele porţionate, amestecând continuu aproximativ 4 minute, iar apoi se scot.
Pentru sos se căleşte haşma tocată mărunt în unsoare pentru prăjit Palmo, se adaugă pasta de arahide crocanta şi se stinge cu supă de legume. Se adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat mărunt, ghimbir proaspăt ras şi condimentele şi se fierb aproximativ 10 minute.
Se adaugă legumele la sos, se fierbe totul scurt la foc mare şi se serveşte cu orez.