Paine bio cu masline

Panificație și pizza

Ingrediente:

Preparare: faină şi drojdia bio se pun într-un bol şi se adaugă cu atenţie vinul alb şi uleiul de măsline. Aluatul se acoperă şi se lasă 30 de minute într-un loc cald la dospit.
Se toacă măslinele. Ouăle şi sarea se adaugă în aluat şi se frământă, iar apoi se mai pun parmezanul, ierburile, nucile de pin şi seminţele de floarea-soarelui. La urmă se adaugă măslinele tocate şi roşiile.

Aluatul se pune într-o tavă de cozonac unsă în prealabil şi se mai lasă 45 de minute la dospit. Se încinge cuptorul la 200 grade C şi se coace pâinea 1 oră până când se rumeneşte, iar apoi se răceşte pe un grătar.

Timpul de coacere: 1 oră la 200oC

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Paine bio cu masline de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sâmburi bio de pin proiect

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Ierburi de Provence ecologice

vezi produs

Frunze de oregano tocate

vezi produs

Seminte bio de floarea soarelui

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Drojdie bio uscata activa

vezi produs

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs

Roşii bio uscate felii project

vezi produs