Paine bio cu masline

Panificație și pizza

 Paine bio cu masline

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza paine bio cu masline.

Ingrediente paine bio cu masline

Mod de preparare paine bio cu masline

Faină şi drojdia bio se pun într-un bol şi se adaugă cu atenţie vinul alb şi uleiul de măsline. Aluatul se acoperă şi se lasă 30 de minute într-un loc cald la dospit.
Se toacă măslinele. Ouăle şi sarea se adaugă în aluat şi se frământă, iar apoi se mai pun parmezanul, ierburile, nucile de pin şi seminţele de floarea-soarelui. La urmă se adaugă măslinele tocate şi roşiile.

Aluatul se pune într-o tavă de cozonac unsă în prealabil şi se mai lasă 45 de minute la dospit. Se încinge cuptorul la 200 grade C şi se coace pâinea 1 oră până când se rumeneşte, iar apoi se răceşte pe un grătar.

Timpul de coacere: 1 oră la 200oC

La rețeta paine bio cu masline am folosit

Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Drojdie bio uscata activa

Drojdie bio uscata activa

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin fin

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs
Ierburi de Provence ecologice

Ierburi de Provence ecologice

vezi produs
Sâmburi bio de pin proiect

Sâmburi bio de pin proiect

vezi produs
Seminte bio de floarea soarelui

Seminte bio de floarea soarelui

vezi produs
Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs
Roşii bio uscate felii project

Roşii bio uscate felii project

vezi produs