Supă bio de linte verde

Supa

 Supă bio de linte verde

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă bio de linte verde.

Ingrediente supă bio de linte verde

Mod de preparare supă bio de linte verde

Lintea bio se pune într-o cratiţă, se acoperă cu apă şi se fierbe timp de 10 minute, apoi se scurge. 2 linguri de ulei se încing într-o cratiţă şi se căleşte ceapa, usturoiul, chimenul şi curcuma. Se adaugă lintea, apa şi cubul de supă şi se pun la fiert. Se fierb încet, la foc mic timp de 30 de minute, până când lintea se înmoaie. Supa se toacă până devine o cremă, se reîncălzeşte şi se condimentează după gust. Se încing 2 linguri de ulei şi se căleşte a doua ceapă. Coriandrul proaspăt se amestecă cu ceapa călită şi se presară peste supă. Se serveşte cu crutoane.

Sfat: supa bio de linte este o reţetă clasică din bucătăria din estul Mediteranei. Savoarea este foarte diferită în funcţie de regiune. Pentru această supă se poate folosi, de asemenea, şi linte roşie RAPUNZEL.

Timp de preparare: 1 oră

Suficient pentru: 4 porţii

La rețeta supă bio de linte verde am folosit

Linte verde bio

Linte verde bio

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Chimen macinat

Chimen macinat

vezi produs
Curcuma macinata

Curcuma macinata

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs