Rețetă supa supa bio de barba caprei cu pastarnac.
pentru 6 portii
Pentru servit:
se pune uleiul bio intr-o oala de supa si se incinge. Se adauga ceapa si se caleste pana cand devine sticloasa. Se adauga usturoiul, dupa care se adauga barba caprei, pastarnacul si se prajesc circa 4 minute.
In continuare se adauga apa, supa clara si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga vinul si se mai fierbe inca 2 minute. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se mixeaza pana cand supa devine cremoasa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, dupa care se pune infarfurie, se stropeste cu otet si se orneaza cu frunze de migdale.
Optional: folositi 1 pereche de manusi pentru barba caprei care este lipicioasa cand se prelucreaza
Detalii: timp de preparare: 35 minute produs vegan produs cald se pregateste repede
Toate ingredientele le gasiti pe: www.biogama.ro