Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Salate bio

Salate bio (41)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Fetica se curăţă şi se spală. Mărul se taie felii şi se pune peste fetică împreună cu alunele tocate şi mugurii. Pentru vinaigrette se amestecă ceapa tocată, ierburile, oţetul şi uleiul şi obţinem un sos pentru salată, care se condimentează cu sare cu plante. Sosul se toarnă peste salată.   Timp de preparare: 20 minute   Produse…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Se îndepărtează cotorul de la roşii şi apoi se taie felii. Mozzarella se usucă şi se taie tot în felii. Roşiile şi mozzarella se aşează alternativ, asemenea ţiglelor de pe acoperiş, iar deasupra se pune rucola. Se adaugă sare şi piper. Se presară cu condimente pentru pizza, ulei de in şi oţet balsamic. Ingrediente:  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Timp de preparare: 15 min   Preparare:  1. Se spală mazărea şi se taie în jumătăţi diagonale. Opăriţi-o apoi scurt în apă sărată şi lăsaţi-o la scurs. 2. Ridichile se spală şi se taie în jumătate. Miezul de avocado se taie cubuleţe. Ardeiul se taie în jumătate, se spală şi se taie cubuleţe. 3. Pentru dressing se amestecă oţet,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se fierbe quinoa în apă, se scurge şi se lasă la răcit. Avocado, ardeiul şi brânză feta se taie cubuleţe şi se amestecă cu măsline şi quinoa fiartă. Se prepară o marinadă din ulei de măsline, muştar şi oţet balsamic Bianco. Se asezonează după gust cu sare şi piper. Se lasă aprox. 2 ore să stea. Ingrediente:…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 15min   Mod de preparare: ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca Dressingul se agita si se toarna peste salata. Se serveste cu paine proaspata.   Ingrediente: pentru 2 portii     Pentru salata: 1 doza boabe soia Rapunzel Edamame Sojabohne 1 ardei rosu taiat cubulete 1 zuchini taiat cubulete 1 salota taiata cubulete   Pentru…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 2 persoane Timp de preparare: 20 min Preparare:   Pastele se fierb al dente în apă sărată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi de scurg într-o strecurătoare. Se curăţă ceapa şi se taie în inele subţiri. Se curg fasolea Kidney şi porumbul. Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie şi se călesc ceapa si porumbul aproximativ 4 minute.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Orzul şi supa de legume se prepară după reţeta de bază şi se lasă la răcit.Se amestecă smântâna cu oţetul, uleiul, ceapa tocată, ierburile si castravetele tăiat cuburi. Această compoziţie se amestecă cu orzul şi se condimentează cu sare cu plante şi piper. Salata se acoperă şi se lasă 30 de minute. Se taie roşiile în sferturi,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Cornuleţele Kamut ® se fierb al dente - şi se ţin apoi sub jet de apă rece. Se înăbuşesc puţin morcovii şi broccoli şi se lasă să se răcească. Căliţi scurt arpagicul în ulei de măsline şi presăraţi puţină sare de mare deasupra. Peste ridichi se toarnă apa în care aţi adăugat 1/2 linguriţă de sare de…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mod de preparare: Mixul de leguminoase se lasa peste noapte la inmuiat dupa care se fierbe cu 1 litru de supa de legume circa 60 minute. La sfarsit se lasa sa se scurga dupa care se poate condimenta dupa gust. Se pune in doua borcane cu capac amestecul de leguminoase fiert. Peste mix se aseaza in straturi spanacul, morcovi, castraveti,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 porţii Preparare: Orezul Camargue se pune în multă apă la fiert şi se lasă la foc mic la umflat (aprox. 50-60 de minute). Când boabele sunt puţin crăpate, este gata. Se scurge orezul într-o strecurătoare şi se clăteşte cu apă rece. În acelaşi timp, se prepară legumele proaspete de sezon şi se taie în cubuleţe mici. Eventual se mai…
Page 1 of 5