Creme Brulee cu Samba şi cocos

Desert

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 20 min

Preparare: praful de budincă de vanilie se amestecă cu 50 ml de lapte de cocos. Lapte de cocos rămas se fierbe cu zahărul din trestie RAPADURA. Se ia oala de pe foc şi se adaugă budinca. Se fierbe scurt amestecând continuu.

Se bate frişca şi se amestecă cu crema Samba Dark. Se adaugă budinca răcită puţin. Creme Brulee se pune în forme, se presară cu zahăr Cristallino şi se caramelizează cu un arzător.

Se decorează cu fructe de pădure si frunze de mentă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Creme Brulee cu Samba şi cocos de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cremă Bio Samba dark

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudră budincă de vanilie bio

vezi produs

Lapte de cocos bio mic

vezi produs