Supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

Supe

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 30 minute

Preparare:

Se dă laptele în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. Amestecăm până când obţinem o masă foarte vâscoasă. Aluatul de griş se toarnă într-un castron, se amestecă rapid oul şi gălbenuşul în compoziţie.


Compoziţia se împarte în jumătate şi se adaugă în prima jumătate 1 1/2 linguri de Pesto Rosso, iar în a doua Pesto Mediterraneo. Eventual mai condimentaţi apoi cu sare cu plante şi nucşoară.


Supa de legume bio se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj. Beţigaşele de morcovi şi de praz se fierb până se înmoaie.
Formaţi găluşte mici de griş şi puneţi-le în supa de legume clocotindă.
Găluştele se lasă 5 minute în supă pentru a se umfla. Se rafinează cu pătrunjel sau arpagic tocat şi se serveşte pe farfurii preîncălzite.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Gris de spelta ecologic DEMETER

vezi produs

Nucsoara macinata bio

vezi produs

Sare de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs

Cuburi de supă de legume original

vezi produs

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs

Pesto Siciliano Bio

vezi produs