Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel

Supe

Ingrediente:

Timp de coacere: 7 min

Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 220 gr C. Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.

Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar, se lasa la caramelizat 20 si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Piper negru macinat

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Supă clară fără drojdie

vezi produs

Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

vezi produs