Supa cu sfecla rosie si morcovi bio

Supe

Ingrediente:

pentru 6 portii

Pentru servit:

Timp de preparare: 1 h si 15min
Timp de coacere: 40 min
produs cald


Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200*C
Se aseaza sfecla rosie, morcovii si usturoiul intr-o tava, peste care se pun 3 linguri de ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Se introduce in cuptor circa 30-40 minute pana cand legumele devin mai crocante dupa care se scoate din cuptor.Se scoate usturoiul din coaja si se arunca cojile.

Intr-o oala de supa se pun 2 linguri de ulei de masline, se adauga prazul care se caleste timp de 5 minute. In continuare se adauga sfecla rosie, morcovii, usturoiul, apa, supa clara si se fierb impreuna timp de 15 minute.

Dupa fierbere  se adauga lamaia si se mixeaza pana devine cremos. Dupa gust se adauga sare si piper.
Pentru servit se pune in fiecare farfurie ½ lingurita de pesto, si un pic de crema de ovaz. Se orneaza cu  frunze de migdale.

Toate ingredientele le gasiti pe: www.biogama.ro

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supa cu sfecla rosie si morcovi bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sare de Atlantic fina neiodata

vezi produs

Piper negru macinat

vezi produs

Ulei de masline extravirgin

vezi produs

Supă clară fără drojdie

vezi produs

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs