Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto

Supe

Ingrediente:

pentru 4 persoane

Pentru Pesto:

Pentru decor:

 

Timp de preparare: 40 min

Mod de preparare:

Pentru supa:

Se curata ceapa bio de coaja si se taie in bucati aproximativ egale. Se incing 2 lingurite de ulei de masline  ecologic intr-o oala si se caleste ceapa 3 min. Toate celelalte ingrediente bio pentru supa se introduc in oala, se pune capacul si se fierb aprox. 35Min. Dupa ce au fiert, cu ajutorul unui mixer se aduc sub forma de pireu in care se adauga apa, lapte de cocos si sare , dupa gust.

 

Pentru Pesto:

Se spala menta proaspata, se introduce intr-un vas si se zdrobeste cu ajutorul unui mixer, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust

Se pune supa bio intr-o farfurie adanca si se orneaza cu pesto, feliute de chilii, cateva picaturi de ulei de nuca, frunze de menta si chipsuri de cocos.

Sugestie: pentru o fierbere mai rapida, mazarea se introduce in apa rece cu aproximativ 1 ora inainte de inceperea gatitului

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supa de mazare bio, cocos, nuci, menta si pesto de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Fulgi de cocos bio

vezi produs

Piper negru macinat

vezi produs

Mazare verde bio jumătăţi cojite

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Ulei de nuca bio

vezi produs

Lapte de cocos bio

vezi produs