Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Bauturi bio

Bauturi bio (28)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii   Timp de preparare: 5 minute   Preparare: Se încălzeşte laptele de orez sau apa, se amestecă cu gem de migdale şi condimente, după gust, şi se lasă să stea puţin. Laptele cu migdale se toarnă în blender, se adaugă fructe şi se amestecă scurt la cel mai înalt nivel. Se serveşte cald.   Sfat: măriţi puţin cantitatea…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Preparare: 4 linguri cu vârf de cafea Chicco din cereale se dizolvă în 200 ml de apă fierbinte. Se completează cu 600 ml apă şi 1 litru de băutură de orez cu alune şi migdale. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se amestecă energic cu un blender de mână.Se ţine la frigider, iar înainte de servire se…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii   Preparare: Toate ingredientele se pun într-un blender şi se amestecă până devin spumoase.   Produse RAPUNZEL utilizate: sirop de arţar Grad C, mediu zahăr bio Cristallino din trestie Ingrediente: * 500 ml de băutură de orez, de soia sau de ovăz (de exemplu de la Lima sau Evers)* 150 g zmeură* 150 g cireşe fără sâmburi* 2 linguri…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Preparare: Se stoarce sucul de la 1/2 lămâie. Mai întâi se mixează banana cu sucul de lămâie, iar apoi se amestecă cu elixirul de cătină şi cu laptele bătut. Ingrediente: * 1 banană* 1/2 lămâie* 100 ml de elixir de cătină * 200 ml lapte bătut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:• 300 ml suc multi-vitamine• 250 ml ceai verde cu iasonie, racit• Suc de la 2 lamai, proaspat stors• Coaja de la o lamaie, rasa• Sirop de artar grad A sau grad C Rapunzel,dupa preferinta• ½ lingurita pudra de acai• ½ lingurita matcha• ½ lingurita pudra de guarana• ½ lingurita pudra de acerola(visina de Barbados)• Cuburi de geata Pentru 2…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 1 persoana   Preparare: Se amestecă toate ingredientele într-un blender până obţinem o băutură aerată şi spumoasă. Se pune puţin sirop de zmeură într-un bol, iar zahărul din trestie se pune pe o farfurie plată. Marginea de sus a paharului de cocktail se scufundă prima dată în sirop şi apoi în zahăr. Băutura se umple în paharele astfel pregătite.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 5 minute   Preparare: Se amestecă laptele acru cu gemul de migdale, sucul de portocale şi condimentele. Fructele uscate se amestecă după gust. Desert super-rapid şi pur şi simplu delicios! Ingrediente: * 200 g lapte acru (bătut),* 1 lingură de gem de migdale RAPUNZEL* 1 lingură suc de portocale* 1 bucată de ghimbir proaspăt…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Se spală cu grijă fragii şi se usucă. Se toacă toate ingredientele cu un blender de mână, se condimentează după gust cu suc de lămâie, se pun în pahare şi decorează cu melisă. Ingrediente: * 250 g fragi de sezon: căpşuni, zmeură, afine, etc.* 500 ml lapte,* 1 lingură gem de alune * 2 linguri…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Gemul de migdale se amestecă cu ajutorul unui tel cu apa, uleiul de seminţe şi lactoza. Din luna a 4-a se omogenizează cantitatea de apă cu suc de fructe şi mucilagiu din cereale. Se îndulceşte cu sirop de arţar, dacă este necesar.   Produse RAPUNZEL utilizate: gem de migdale, albsirop de arţar Grad A deschis, uşor Ingrediente: * 1…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare: Se toarnă apă clocotită peste nuca de cocos rasă şi se lasă peste noapte. Fulgii de nucă de cocos se storc apoi printr-un tifon. Rezultă aproximativ 1 litru de lapte de cocos. Se serveşte rece sau se utilizează la gătit.   Produse RAPUNZEL utilizate: nucă de cocos rasă, proiect HIH Ingrediente: * 50 g nucă de…
Page 1 of 3