Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Mic dejun bio

Mic dejun bio (24)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Încingeţi untul (ghee) într-o tigaie wok sau o tigaie clasică şi prăjiţi puţin ghimbirul. Adăugaţi ardeiul iute şi căliţi totul în timp ce amestecaţi. Completaţi cu apă fierbinte, apoi adăugaţi grişul, fierbeţi-l la foc mic şi lăsaţi să se umfle până se înmoaie (între 3 şi 10 minute, în funcţie de tipul grişului). La jumătatea timpului de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se scot sâmburii din smochine şi se umplu cu cremă de brânză. Eventual, pot fi învelite cu bacon. Sfat special: Umpleţi curmalele cu o migdală opărită şi daţi-le apoi prin glazură de ciocolată. Timp de preparare: 10 minute   Ingrediente: * 20 curmale RAPUNZEL (= aproximativ 5 curmale de persoană)* 100-150 g cremă de brânză RAPUNZEL* eventual…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 10 min   Preparare:   Crema de brânză se amestecă, până se omogenizează, cu gem de cashew şi suc de portocale. Chiflele se taie în jumătate. Ambele felii se ung cu cremă de cashew şi deasupra se aşează fructe proaspete. Se prepară repede şi are un gust delicios de fructe.   Produse RAPUNZEL utilizate:…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Preparare:   Se înmoaie caisele în suc de portocale timp de 6-8 ore. A doua zi se toacă fin. Se amestecă cu atenţie nucile măcinate şi compoziţia se asezonează cu ghimbir şi coajă de lămâie. Sursă: Această reţetă ne-au fost furnizată de către Asociaţia pentru Consiliere Independentă privind Sănătatea (UGB). Mai multe informaţii şi reţete găsiţi la…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Decojiţi fructele, tăiaţi-le în felii sau cubuleţe şi aranjaţi-le într-o farfurie adâncă. Bateţi laptele bine împreună cu siropul de arţar Rapunzel sau cu miere şi scorţişoară şi întindeţi-l peste fructe. Presăraţi boabe de amarant RAPUNZEL peste amestecul de fructe. Se lasă să stea câteva minute. La final decoraţi cu frunze de melisă.   Produse RAPUNZEL utilizate: seminţe de amarant…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pentru 1 persoană Preparare: Se rade mărul, restul fructelor se taie mărunt şi se pun cu mărul ras într-un castron de cereale. Deasupra se dau fulgii de ovăz şi chefirul. Se presară cu stafide şi se stropeşte cu sirop de arţar, după gust. Rezultă nişte cereale minunate şi uşor de digerat. Chefirul dă cerealelor o notă de acru, iar în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 1 persoana Preparare: Începeţi ziua plin de energie datorită unui mic dejun bogat în vitamine de o calitate ecologică pură: müsli original cu lapte, iaurt sau suc de fructe,  decorat cu fructe proaspete. Pentru un plus de vitamina C: se adaugă elixirul din cătină Weleda şi se amestecă. Fulgii integrali de ovăz şi fulgii de grâu, stafidele şi hrişca…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Acoperiţi caisele uscate cu mult suc de portocale şi fierbeţi-le. Se fierb până când caisele devin fragede (aproximativ 5 minute). Gemul de nuci se adaugă în caisele fierbinţi, se toacă cu blenderul de mână şi se rafinează cu ulei de lămâie sau ulei de portocale. Crema rezistă între 3-5 zile la frigider!   Timp de preparare: 10…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Fructele uscate RAPUNZEL se spală, se taie în bucăţi mici şi se acoperă cu suc de mere. Se lasă aprox. 3 ore la umflat. Se scurg şi se păstrează sucul în care au fost înmuiate. Preparaţi un piure de fructe. Se adaugă coaja rasă de la o jumătate de lămâie şi o cantitate suficient ă de suc,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii   Timp de preparare: 5 minute   Preparare: Fructele uscate se ţin peste noapte într-o cantitate suficientă de suc de mere sau apă şi apoi se fierb în acest lichid. Se toacă până obţinem un piure şi se condimentează după gust. Se adaugă, eventual, şi nucă de cocos rasă.     Timp de preparare: 5 minute (+ timpul…
Page 1 of 3